Odoo - Sample 1 for three columns

Arvomme

 Toimimme maaseudulla, ja tilamme on ollut maanviljelyksessä seitsemän sukupolven ajan, ja kahdeksas sukupolvi on jo mukana. Viljamme tulevat siis omalta maalta. Arvostamme ja haluamme tuottaa lähiruokaa. 

Vastuullisuus on kulkenut aina yritystoiminnassamme oleellisena osana. Vastuullisuutemme löytyy asiakaslupauksesta, tuotteistamme, luotettavuudestamme sekä aitoudestamme.

Historiamme ulottuu 1700-luvulle samaisella tilalla, jossa toimimme yrityksenä nyt. Kerromme tarinaamme asiakkaillemme mielellämme, ja tarinoita meillä kyllä riittää! Toiminnassamme haluamme kiteyttää talon entisen emännän, Helmen luonteen, joka olemuksellaan hurmasi jokaisen hänet tavanneen!

Suosimme pienyrittäjiä ja lähialueen tuottajia. Käytämme raaka-aineissa aina kotimaista, ja lähellä tuotettua.

Odoo - Sample 2 for three columns

HistoriammeOdoo - Sample 3 for three columns

Me

Anne on Pitojen  Helmen yrittäjä, vuodesta 1991 saakka toiminut suurtalousesimies. Anne on vastannut aina yrityksemme ruoasta ja leipomuksista. Annen intohimo on ruoan valmistaminen kotimaisista raaka-aineista aitoina makuina.

Talon isäntä Raimo on käynyt läpi  pihapiirin  hyödyntäen tilan vanhaa rakennuskantaa. Vanhimmat rakennukset ovat yli 200vuotta vanhoja hirsirakennuksia. Kartano on ainut laatuinen kokonaisuus Pohjois-Pohjalainen umpipiha.

Anne on rakentanut yrityksen miehensä Raimon kanssa. Yrittäjäpariskunta on yrityksemme sydän!

Elina on opiskellut itsensä restonomiksi, sekä markkinoinnin osaajaksi. Elina vastaa asiakaspalvelusta, myynnistä ja markkinoinnista.

Senni-Sofia on elintarvikelan opiskelija, joka Anne-äitinsä opissa valmistaa keittiössämme jos minkälaista herkkua!

Elina ja Senni ovat ovat yrityksen tulevat jatkajat, joten toiminta jatkuu ja kehittyy kahdeksannen sukupolven astuessa toimintaan mukaan!